Brandlarm

Brandlarm Trosa Vagnhärad

Brandlarm för din säkerhet

Ditt hem eller företag är en plats full av värdefulla tillgångar. Ett bra och säkert brandlarm kan skydda människor, miljöer och föremål mot de allvarliga skador och förluster som en brand kan orsaka.

Vi har flera års erfarenhet av att installera brandlarm i företagslokaler, skolor och industrifastigheter. Men också inom vården, handeln, publika lokaler och miljöer gör vi regelbundet större larminstallationer. I de flesta fall är dessa larm direkt uppringande till larmcentral, vilket ställer extra stora krav på att larmen är korrekt installerade och fungerar som de ska.

Intresserad av våra brandlarm?

Att installera brandlarm – en avgörande försäkring

Installation av brandlarm kan vara en av de mest avgörande säkerhetsåtgärderna du vidtar för att säkra ditt hem eller din verksamhet.

Brandlarm ordnar vi på Loqvist Energi & Miljövärme vi genom en enkel installation av det system som du har valt. Vi hjälper också gärna till med val av fabrikat om du behöver rekommendationer och tips.

Har du ett fastighetsvärde över 50 miljoner kronor kräver även försäkringsbolagen att du har ett brandlarm installerat.

Skyddar, förebygger och lindrar skada

Idag finns flera olika sorters brandlarm, några som är snabba på att upptäcka rök eller flammor, andra som känner av en värmestegring. Gemensamt är att de tillsammans kan upptäcka olika typer av bränder och skapa tid för att utrymma i god tid. Det kan rädda inte bara människor utan även föremål, dokument och värdefull utrustning.

Vi hjälper dig med både installation och underhåll av brandlarmet på ditt företag, så att ni kan arbeta tryggt och säkert.

Moderna, uppkopplade brandlarm

Lorem ipsum dolor sit amet, iusto adipisci mnesarchum id quo, quo graece inermis elaboraret at. Ad per ferri assueverit. Vim in nemore oblique fastidii, his doming urbanitas no. Ea probo primis sit, usu et nulla perpetua. Eam ex quot omnium accusamus, no mei modus scaevola lucilius. Vix postea aeterno ei.

Hinc doming molestie eos ex, atuem integre iuvaret sit eu. Pri sint perfecto constituam at. Et cum meis periculis maluisset, blandit corrumpit cum ei. Elit erroribus ius in. Verterem expetendis definitiones te vel.