Projektering

Projektering elinstallation Trosa Vagnhärad

Vinn tid och pengar med en noggrann projektering

En professionell elprojektering är avgörande för att dina elektriska installationer, system och nätverk ska fungera smidigt, tryggt och säkert. Vi projekterar alla sorters elinstallationer för både företag och privatpersoner.

Villor, bostadslägenheter, industrier, lagerlokaler, fritidshus – oavsett vilket projekt du har, vill vi att du ska känna dig trygg hela vägen. Loqvist Energi & Miljövärme har både expertis och lång erfarenhet av professionella elprojekteringar.

Vi hjälper er med projektering

Vårt bästa råd när du behöver hjälp med elarbeten är att tänka efter före. En professionell och noggrann elprojektering i ditt bygg- eller renoveringsprojekt kommer hjälpa dig att spara tid och pengar – och få ett bättre slutresultat. Loqvist Energi & Miljövärme i Trosa, Vagnhärad är med dig hela vägen för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Kontakta oss för ett samtal om projektering

Vi hjälper dig med helhetsbilden

När du anlitar oss för elprojektering får du en detaljerad planering, utformning och samordning av elektriska system och komponenter. Oavsett om det handlar om en ny byggnad eller renovering av en äldre byggnad eller utveckling av infrastrukturen säkerställer vi att det elektriska systemet är effektivt, säkert och uppfyller alla gällande normer och föreskrifter.

Behovsanalys

Vad behövs i ditt projekt? Vilken kapacitet behöver du, vilken typ av belysning och vilka installationer behöver göras?  Vi hjälper dig att identifiera de specifika behoven för just ditt projekt. Att få grepp om helheten så tidigt som möjligt sparar dig tid och pengar längre fram.

Planering och design

El behöver inte vara fult eller tråkigt. Tvärtom – idag är marknaden full av smarta, snygga och väldesignade produkter och komponenter. När vi har en klar över bilden över dina behov gör vi en detaljerad plan och design för hela det elektriska systemet. Här ingår val av rätt utrustning, kablar, brytare och andra komponenter. Vi hjälper dig gärna att hitta den rätta kulören till kabeln på ytterfasaden eller de där strömbrytarna som matchar husets övriga stil. Självklart tar vi också hänsyn till energieffektivitet och hållbarhet.

Säkerhetsstandarder

Som behöriga elektriker följer vi alla regler, bestämmelser och säkerhetsnormer kring installationerna i ditt projekt. Det är också vanligt att elektriska system behöver samordnas och integreras med andra system som VVS, ventilation och byggkonstruktion. Vi har lång erfarenhet av att samordna vårt arbete med andra tekniska områden och har ett brett nätverk av andra kunniga hantverkare.

Dokumentation

Vi levererar noggrann dokumentation av vår elprojektering så att du vet vad som är installerat och på vilket sätt. I dokumentationen kan ingå ritningar, specifikationer, beräkningar och andra tekniska dokument som du kan behöva för drift och underhåll.