Laddboxinstallation

Laddbox Trosa Vagnhärad

Smarta laddboxar som laddar bilen när det är som billigast

Laddbox till din nya elbil? Vi installerar boxar från många olika tillverkare och hjälper dig att hitta en snygg och funktionell laddbox till ditt hem eller företag. Att installera själva boxen tar vanligtvis bara några timmar.

Välj en laddbox efter dina behov

Att välja laddbox till elbilen eller ett annat eldrivet fordon är både roligt och lärorikt. Vilken modell du väljer beror på vilken funktion du behöver och hur laddboxen ska fungera med övriga elinstallationer i byggnaden.

Vi installerar alla kända märken på marknaden och hjälper dig gärna att välja om du inte redan har bestämt dig för någon särskild modell. Idag finns boxar med smarta funktioner som känner av hur mycket el som förbrukas i huset under dygnet och laddar bilen när övrig förbrukning är som lägst. Att laddboxen har så kallad lastbalansering minskar risken för överbelastning eller onödigt slitage på en enskild fas.

Låt oss komma ut och titta

Allra bäst tycker vi det blir om vi får komma ut till dig och titta hur det ser ut där laddboxen ska installeras. Då kan vi tillsammans diskutera vilken modell som skulle passa bäst, om laddkabeln ska vara lös eller fast monterad och vilka eventuella tillbehör du skulle kunna ha användning av.

En snygg design som smälter in i husets övriga stil är ett vanligt önskemål. Därför föreslår vi gärna anpassningar som kablar i särskilda kulörer så att laddboxen blir ett snyggt och stilenligt komplement på din fasad. Det är också viktigt att tänka på var laddboxen bäst bör placeras så att den är lättillgänglig för din bil utan att vara ett hinder för andra fordon.

Exempel på laddboxar som vi säljer och installerar

  • Garo
  • Eldon
  • Wallbox

Glöm ej bort Grön teknik avdraget på 50%

Se www.skatteverket.se