Om oss

Din lokala elinstallatör i Trosa

Vi är ett glatt och kunnigt gäng med bred kunskap och erfarenhet inom elinstallationer, luftvärmepumpar, AC-anläggningar, solceller och brandlarm. Vi är en lokal elektrikerfirma i Trosa men tar även uppdrag i delar av övriga Södermanland och södra Stockholm.

Ta hjälp av oss!

För oss är inget jobb vare sig för litet eller för stort. Vi drivs av att göra våra kunder nöjda i vartenda uppdrag – från minsta montering av ett vägguttag till omfattande installationer i stora industrifastigheter.

Vårt mål som behöriga och erfarna elektriker är att hjälpa dig som kund med det du behöver. Nöjda kunder är en av våra viktigaste ledstjärnor när vi går till jobbet varje dag.

Tryggt, snyggt och effektivt

När du anlitar oss på Loqvist Energi och Värme får du tillgång till ett helt gäng erfarna, kunniga och trevliga elektriker. Vi utför alla våra arbeten med säkerheten i fokus men vi lyfter också blicken och ser vår del i helheten.

Vi förstår att våra elinstallationer och andra uppdrag ska funka i ett större sammanhang, vara snygga och bidra till att du som kund blir nöjd med helheten. Därför bidrar vi mer än gärna med råd och tips kring till exempel smarta, fjärrstyrda belysningslösningar eller stilenliga detaljer och kulörer när du ska välja kablar eller vägguttag.

Medarbetare

Patrik Loqvist

Ägare & VD

Anders Andersson

Ekonomi

Anna Andersson

Installatör

Anders Andersson

Installatör