Luftvärmepump för värme och kyla

Luftärmepumpar & AC från Daikin

Luftvärmepump Trosa Vagnhärad

Sänk din elräkning med en modern luftvärmepump

Med bra kontroll på inomhustemperaturen får du ett behagligare arbets- och boendeklimat. Vi erbjuder en rad lösningar för uppvärmning och kylning i bland annat bostäder, lagerlokaler, industrier och kontor.

Att installera en luftvärmepump är en mycket förmånlig investering som snabbt sänker dina energikostnader. Värmepumpen extraherar värme från utomhusluften även vid mycket låga temperaturer och använder luften för att värma upp inomhusutrymmen.

Flera av våra kunder som installerat en modern luftvärmepump har kunnat sänka sin energikostnad med 30-40 procent. Eldrivna luftvärmepumpar och värmeelement är idag ett självklart alternativ till mer traditionella uppvärmningssystem.

Luftvärmepumpar från kända och marknadsledande märken

Loqvist Energi & Miljövärme installerar marknadsledande luftvärmepumpar från Daikin, Fujitsu och Mitsubishi men även andra märken och fabrikat vid önskemål. Vi är en trygg leverantör med bred kunskap i allt från beräkningar till färdigt resultat och har lång erfarenhet av att installera såväl större maskiner i villor som mindre garagepumpar.

Kylsystem till hem och företag i Trosa och Vagnhärad

Många av dagens luftvärmepumpar kan också effektivt kyla den varma luften sommartid. Flera luftkonditioneringssystem kan också anpassa sin kapacitet baserat på det faktiska behovet, vilket sparar energi och minskar driftskostnaden. Med en modern AC-anläggning kan du också få komfortkyla och svalka under sommarens varmaste dagar.

En del av ditt smarta hem

Vill du kunna fjärrstyra temperatur och klimat i ditt fritidshus, hem eller annan byggnad? Vi erbjuder installation av moderna smarta hem-lösningar som hjälper dig att både övervaka och styra dina enheter, var du än befinner dig. Energieffektivt och bekvämt!

Produktblad

Toshiba Värmepumpar

Vi är återförsäljare och installatör av Toshibas värmepumpar.