Solceller & Energilagring

Solceller Trosa Vagnhärad

Solceller - en investering för framtiden

Att installera solceller är en stor investering och vi vet att valen och besluten är många. Loqvist Energi & Miljövärme är en kunnig och pålitlig leverantör som du kan känna dig trygg med. Vi hjälper dig med projektet från början till slut.

Vi erbjuder kända märken från framför allt den europeiska marknaden. Där hittar du en bredd av material och utförande som passar många olika behov.

Så går det till att installera solceller

Platsbesök. Vi börjar alltid med ett platsbesök hos dig som kund. När det gäller installation av solceller på hustak görs alltid en besiktning med hjälp av ett takföretag. Då kontrollerar vi att taket kan användas för att lägga solceller på. Om taket skulle ha brister har vi möjlighet att åtgärda det.

Därefter gör vi bland annat beräkningar av vind, snö och andra faktorer som kan påverka belastningen på solcellspanelerna. Riktning, lutning och potentiella skuggningar på taket spelar också roll för hur solcellspanelerna kan placeras.

Val av solcellspaneler. Det finns olika typer av solcellspaneler. Vissa är bättre lämpade för vissa taktyper och klimatförhållanden än andra. Vi rekommenderar vanligtvis en paneltyp baserat på dina behov, din budget och takets egenskaper.

Beräkningar och planering av arbetet. I samråd med dig som kund beräknar vi hur många paneler som ryms på taket och projekterar hela elarbetet. Vi hjälper dig också att uppskatta den förväntade energiproduktionen och lönsamheten av installationen.

Installation. Att sätta upp monteringsramar och solcellspaneler på en normalstor villa tar vanligtvis inte mer än ett par arbetsdagar. När arbetet är klart gå vi igenom dokumentationen tillsammans så att du får en bra bild av hur systemet fungerar och ska skötas.

När du installerar solceller med hjälp av Loqvist Energi & Miljövärme får du en smidig process från början till slut!

Vill du också installera solceller i Trosa eller Vagnhärad?

Större anläggningar för din verksamhet

Lorem ipsum dolor sit amet, iusto adipisci mnesarchum id quo, quo graece inermis elaboraret at. Ad per ferri assueverit. Vim in nemore oblique fastidii, his doming urbanitas no. Ea probo primis sit, usu et nulla perpetua. Eam ex quot omnium accusamus, no mei modus scaevola lucilius. Vix postea aeterno ei.

Hinc doming molestie eos ex, atuem integre iuvaret sit eu. Pri sint perfecto constituam at. Et cum meis periculis maluisset, blandit corrumpit cum ei. Elit erroribus ius in. Verterem expetendis definitiones te vel.